Dit is de lange muur in scherpenzeel

Kijk in de keuken

Ons restaurant is sinds 1991 al gevestigd in Scherpenzeel en zijn sindsdien nooit meer weggegaan. Al generaties hebben wij hier en de omstreken van heerlijke oosterse gerechten voorzien en willen dit zo ook voortzetten. Continuïteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vizier en zullen dit altijd als primaire doelstelling beschouwen. Daarom werken wij graag met verse producten en doen wij zaken met lokale leveranciers, zodat wij het kwaliteit van onze ingrediënten kunnen waarborgen.

 

Onze keuken wordt vertegenwoordigt door Chinese chefs rechtstreeks uit China die gespecialiseerd zijn in hun vak. zodoende worden de gerechten bij ons nog steeds ambachtelijke voorbereid en afgemaakt waardoor wij aan de wensen van onze gasten kunnen voldoen. Dit betekend wel dat sommige orders wat langer kunnen duren dan anderen, maar voor een beetje geduld krijgt uw wel wat lekkers ervoor terug.

 

Door de jaren heen hebben we ons meerdere malen moeten aanpassen aan de tijd maar onze kern is nog altijd hetzelfde gebleven. wij geloven dat een goede en stabiele basis van essentieel belang is voor het voortbestaan van onze restaurant en zullen dit altijd behouden zolang dat mogelijk is. Aanpassingen hierin zijn altijd nodig gezien de tijden veranderen. Wij hebben altijd aandacht voor opmerkingen of ideeën van onze gasten  en zullen dat altijd behouden. Zo zijn wij altijd bereid om naar uw wensen te luisteren en te vervullen zolang wij daaraan kunnen voldoen.